Jobopslag: Bliv praktikant i Vivasan

Har du ordet i din magt, og kan du finde ud af at formulere dig, så folk ikke kan få øjnene fra skærmen, så kan det være, at det er dig, som skal udfylde den ledige plads som content writer hos Vivasan. Vi har brug for en pålidelig og arbejdsom sjæl på vores team, og dette kan måske blive dig. Det er job som byder på mange forskellige typer af opgaver, som alle kan udfordre dine sproglige evner, så du kun bliver en bedre tekstforfatter, og du vil senere kunne ansøge videre i virksomheden, skulle dette blive aktuelt. 

Dette kræver vi fra dig

Vi kræver, at du kan stille dig til rådighed i op til flere timer i ugen, hvor du kan arbejde med materialet, som du får givet af os. Materialet vil bestå af forskellige typer af opgaver, men du vil altid modtage instruktioner fra os angående teksten, og hvilke træk den skal indeholde. Du skal kunne bruge korrekt grammatik på dansk og hvis muligt på engelsk, da dette også kan blive en del af dine arbejdsopgaver. Vi er selvfølgelig klar over, at det vil tage tid at lære at skrive på den måde, som vi forventer, at du skal kunne, men inden du begynder i en stilling hos os, skal du altså allerede have mestret korrekt grammatik. Samtidig skal du også have et flydende og pænt sprog, som gør det nemt og behageligt for læseren at skulle læse dine tekster. Derfor skal du kunne udvise særlige sproglige egenskaber i opstartsperioden, så vi er sikre på dine kvaliteter som medarbejder. Som arbejdsplads sætter vi pris på sammenhold, og det er derfor også vigtigt, at du kan arbejde i teams, hvis dette skulle blive nødvendigt for dine arbejdsopgaver. Vi sætter også pris på, hvis du har mulighed for at formulere dig på andre skandinaviske sprog som svensk, norsk eller tysk. 

Dette kan vi give dig

Vi kan give dig en arbejdsplads, hvor der er plads til udfoldelse, og hvor du altid har mulighed for at vokse. Du kan hos os få værktøjerne til at skrive mere effektivt, mens du udvider dine kendskab til vores produkter. Vi kan samtidig give dig en fleksibel arbejdsplads, som tilgodeser dine behov i forhold til studie og til eventuelt andet arbejde. Dette gør, at du stadig vil kunne beholde eventuelle ansvarsområder, som du måtte have, inden du begynder hos os. Vi er en arbejdsplads, som konstant er i udvikling, og du kan derfor også være sikker på, at din mening omkring vores arbejdsplads er værdsat. Vi giver dig også mulighed for at vokse via forskellige kurser i vores produkter, og skulle det blive nødvendigt har vi også forskellige muligheder for at kunne sende dig på kurser i skrivning. En praktikplads som content writer hos os vil give dig mulighed for at komme tæt på mange forskellige mennesker i din hverdag, og du vil altså aldrig sidde isoleret ved dit skrivebord. Vi glæder os til at høre fra dig, skulle denne ansøgning have vækket interesse. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *